maahanjos


Gå til innholdet

Om oss


Vi er en familie på 3 Monica, Håkon og Andrea som driver et lite katteoppdrett i Bergen. Jeg fikk min første rasekatt i 1997, en lilla Burmeser som heter (N) Shadyhime's Man About Town. Da jeg var på utstilling med "Herman" fikk jeg mitt første møte med Siameserkatten, og dermed kom (N) Onli's Amarillo i hus.

I 2000 traff jeg Håkon som jeg giftet meg med i 2002, i morgengave fikk jeg Frisco av Ulse, en Lillatabby balineser som jeg fikk stilt nesten til EC, han fikk også 10 Bis'er og var årets katt nr. 2 kastrat på NRR listen og nr.1 i Hansakatten i 2005. Dessverre døde han for oss i januar 2006.

. I 2005 fikk vi oss endelig oppdretternavnet (N) Maahanjo's etter kun og hatt kastrater ville jeg nå begynne med opprett. Jeg kjøpte min første hunnkatt, Butterfly av Bumiral (N) en sjokolademasket siameser, Hun ble parret med S*Jackpott`s Sim Sala Bim en sjokoladespottet orientaler.De fikk 2 kull.
Etter hvert ble savnet etter balineser stor og jeg kontaktet Sol Karlsen med oppdrett av Karitzy.I 2007 fikk vi Smugler av karitzy og i 2008 kom Amazing Lambada av karritzy-begge balinesere.Balineser oppdrett er i gang!
PanDora av Karitzy ,en blå orientaler variant/langhårsbærer kom våren 2009,og drømmen om langhåret orientaler tok form.
I dag er balineser og orientalsk langhår målrasene i mitt oppdrett.

Monica driver også med lydighet og utstilling med våre hunder. I dag har vi 3 Welsh corgi cardigan .
Våre katter og hunder er en del av vår familie og lever i full harmoni sammen, målet vårt er å oppdrette katter med et sundt og godt gemytt, preget av hunder og barn. Planlegger også å starte oppdrett på Welsh corgi cardigan

Ønsker du mer informasjon om oss eller er på jakt etter en Balineser/orientals langhår er det bare til å ta kontakte med oss.
Tilbake til innholdet | Tilbake til Forsiden